HÍRLEVÉL
FELIRATKOZÁS
A KÉNYELMES OTTHONÉRT DOLGOZZUNK EGYÜTT!
Lakásfelújítási tanácsok, ház körüli ötletek, kreativitás és lakberendezés, barkácstippek, aktuális hírek, érdekességek, akciók.
Iratkozz fel hírlevelünkre!
ELÉRHETŐSÉG
LÉTA-KER KFT.
7631 Pécs, Tüskésréti út 48-50.
Tel.: (06-72) 324-939, 324-194
Fax: (06-72) 210-724
Mobil: (06-30) 99-46-999
E-mail: info@letaker.hu

www.letaker.hu
Nyitva tartás NYITVATARTÁS
NYITVA TARTÁS

Hétfő - Péntek      7:00-17:00

Szombat               7:00-12:00

Vasárnap                   Zárva

 

 
 

 

Festékáru

Festenél, de nem tudod, hogyan vágj bele? Már tapasztalt festő vagy, de jó minőségű és megbízható termékeket keresel? A Léta-Ker Kft. kínálatában biztosan megtalálod a festés minden munkaüteméhez szükséges termékeket, kiegészítőket, varázslatos falfesték színeket, továbbá a fa felületek védelmére valamint a fémfelületekre alkalmas festékeket.

A leggyakrabban felmerülő kérdés a festéskor, hogy milyen színűre fessük az otthonunkat? Ezt az ízlésünkön túl, természetesen még rengeteg tényező befolyásolhatja: mennyire világos az otthonunk, milyen beltéri falfesték illik a bútorainkhoz, milyen érzelmeket vagy hatást váltanak ki belőlünk a különböző színek.

Persze a funkcionalitásról sem szabad megfeledkezni, hiszen fontos, hogy tartós legyen a falfesték színe és nagyon praktikus, ha mosható a felülete. De még olyan tényezőket sem szabad figyelmen kívül hagyni, hogy milyen gyorsan szárad a festék és mennyire légáteresztő. Például a fürdőszobában vagy más párás helyiségekben érdemes olyan festéket keresni, ami a penészedés kialakulását csökkenti.

A színeket tekintve azonban a fantáziánkat már olyannyira szabaddá ereszthetjük, hogy egy szobán belül akár 2-3 harmonizáló falfestéket is használhatunk. Így nagyon jól lehet játszani a semleges és a kontrasztos színekkel. Ráadásul egyre több design falfesték is elérhető kínálatunkban, amelyekkel különleges akár gyöngyház csillogású, akár bársony hatású falfelületek is kialakíthatóak.

Tekintsd meg széles termékkínálatunkat és válogass kültéri és beltéri falfestékeinkből, dekor termékeinkből, festéshez szükséges eszközeinkből, és változatos festékárú kínálatunkból.