HÍRLEVÉL
FELIRATKOZÁS
A KÉNYELMES OTTHONÉRT DOLGOZZUNK EGYÜTT!
Lakásfelújítási tanácsok, ház körüli ötletek, kreativitás és lakberendezés, barkácstippek, aktuális hírek, érdekességek, akciók.
Iratkozz fel hírlevelünkre!
ELÉRHETŐSÉG
LÉTA-KER KFT.
7631 Pécs, Tüskésréti út 48-50.
Tel.: (06-72) 324-939, 324-194
Fax: (06-72) 210-724
Mobil: (06-30) 99-46-999
E-mail: info@letaker.hu

www.letaker.hu
Nyitva tartás NYITVATARTÁS
NYITVA TARTÁS

Hétfő - Péntek      7:00-17:00

Szombat               7:00-12:00

Vasárnap                   Zárva

 

 
 

 

Látványtervezés a Léta-Ker segítségével

Új szolgáltatás a Léta-Ker Kft-nél – Látványterv készítése hidegburkolatú helyiségekre!
 
Építkezés vagy lakásfelújítás előtt állsz? Lelki szemeid előtt már látod a kész házat, az új helyiségeket, de a valóságban nem tudod elképzelni, milyen is lesz új fürdőszoba?
 

Válaszd látványtervezés szolgáltatásunkat!

Remek megoldást kínál a Léta-Ker legújabb látványtervezési szolgáltatása, melynek segítségével pontosan látni fogod, elképzeléseid hogyan mutatnak majd az otthonodban.

A Léta-Ker munkatársai igény szerint elkészítik a lakóépület hidegburkolatú helyiségeiről a látványterveket, hogy könnyebben választhasd ki az új járólapot vagy csempét.
 
Elég ha tudod, milyen stílust, színeket és árnyalatokat  szeretnél használni a lakásában, és máris láthatóvá válik a láthatatlan. Egy számítógépes program segítségével könnyen megvalósulhat az elképzelésed, később pedig pontosan azt kapod majd, amit korábban elképzeltél.
 
Új fürdőszobádról a Léta-Ker elkészíti a látványtervetÚj fürdőszobádról a Léta-Ker elkészíti a látványtervet
 
Válaszd ki a neked tetsző fürdőszoba bútort, álmodd meg a zuhanykabin stílusát, tervezd meg a szaniterek helyét, mi pedig még a lakásfelújítás előtt megmutatjuk a látványtervét a leendő fürdőszobádnak!
 
Látványtervezési programunk 3 dimenziós képet alkot az adott helyiségről az új burkolattal, így olyan érzésed lehet, mintha máris benne élnél a helyiségben. Ha pedig mégsem tetszene az eredeti ötlet, a szakemberek segítenek újratervezni a koncepciót. Mindez pedig a vásárlásra szánt időt jelentősen lerövidítheti, hiszen sokkal gyorsabban kiválaszthatod az igényeidnek megfelelő burkolólapokat, miután láttad, hogyan mutatnak majd a lakótérben.

Keresd fel pécsi telephelyünket vagy írj nekünk, hogy te is előreláthatóan és gyorsabban tervezhess!
 
Tekintsd meg fürdőszoba katalógusunk széles kínálatát, melyben olyan modern, funkcionális fürdőszobatútorok találhatóak, amelyek praktikus megoldásokkal segítik hétköznapod ritmusát.

Aktuális fürdőszoba katalógusunkat ide kattintva éred el.
 
 
 

Tekintsd meg galériánkat az eddigi munkáinkról:

 
Készítess látványtervet a Léta Ker segítségével!Készítess látványtervet a Léta Ker segítségével!Készítess látványtervet a Léta Ker segítségével!Készítess látványtervet a Léta Ker segítségével!

Készítess látványtervet a Léta Ker segítségével!Készítess látványtervet a Léta Ker segítségével!Készítess látványtervet a Léta Ker segítségével! Készítess látványtervet a Léta Ker segítségével!