HÍRLEVÉL
FELIRATKOZÁS
A KÉNYELMES OTTHONÉRT DOLGOZZUNK EGYÜTT!
Lakásfelújítási tanácsok, ház körüli ötletek, kreativitás és lakberendezés, barkácstippek, aktuális hírek, érdekességek, akciók.
Iratkozz fel hírlevelünkre!
ELÉRHETŐSÉG
LÉTA-KER KFT.
7631 Pécs, Tüskésréti út 48-50.
Tel.: (06-72) 324-939, 324-194
Fax: (06-72) 210-724
Mobil: (06-30) 99-46-999
E-mail: info@letaker.hu

www.letaker.hu
Nyitva tartás NYITVATARTÁS
NYITVA TARTÁS

Hétfő - Péntek      7:00-17:00

Szombat               7:00-12:00

Vasárnap                   Zárva

 

 
 

 

HÍREK

Ragasztási tippek a Léta-Kertől

<<< vissza
 
2019.02.15

Akár építkezés, akár lakásfelújítás előtt állsz, esetleg barkácsolni támad kedved, a ragasztás fontos szerepet játszik mindegyik folyamatban. Ahhoz, hogy eredményesen végezd el a kötési munkálatokat, eltérő ragasztás technológiát kell alkalmazni a különféle szerkezeti anyagokhoz. Így felmerülhet a kérdés, hogy milyen ragasztóra is van szükség? Ebben segít ragasztástechnikai katalógusunk!

Ragasztástechnikai termékkatalógusunk széles termékválasztékot biztosít mind az előkészítés, mind a ragasztás, mind a fugázás tevékenységeihez. Ha katalógusunk segítségével a megfelelő anyagokat választod ki, akkor a kivitelezés folyamatát nagyban lerövidítheted és eredményesebbé teheted!

 

Előkészítés

Az előkészítés egyik fő folyamata az alapozás, hiszen ez segíti elő a ragasztó megtapadását. Az alapozás folyamata előtt érdemes tisztában lenni a burkolt helység főbb jellemzőivel, hogy a burkolathoz a legmegfelelőbb ragasztót tudd kiválasztani. Katalógusunkban a kenhető vízszigeteléshez és az aljzatkiegyenlítéshez is számos terméket találhatsz, melyek megkönnyítik az előkészítés folyamatát.

Léta-Ker ragasztás 

Ragasztás

A csempék és járólapok kiválasztása mindig nagy dilemmával jár. Ha azonban meg van a tökéletes burkolat, akkor fontos hogy a kiválasztott burkolat anyagához válaszd ki a ragasztót és adalékanyagot is! Emellett mielőtt nekilátsz a burkolásnak lényeges, hogy a ragasztási felület egységes, homogén, por-, kosz-, zsír- és olajszennyeződésektől mentes legyen. Termékkatalógusunk széles választékban mutatja be a burkolat-, kerámiaburkolat- és csemperagasztókat, melyek között biztosan megtalálod a neked megfelelőt.

Léta-Ker ragasztás 

Fugázás

fuga kiválasztásnál fontos szempont a körültekintőség, mivel az esztétikai és designos megjelenés mellett ajánlott a funkcionalitásra is figyelni, így például érdemes szem előtt tartani a választott burkolat nedvszívó képességét és strapabíróságát is. A fugázandó réseket a fugázás megkezdése előtt javasolt benedvesíteni, majd ezt követően jöhet a fugázó anyagok alapos bedolgozása. Termékkatalógusunkban található fugázók segítségével tartós és egyenletes burkolatot kaphatsz.

További részletekért tekintsd meg ragasztástechnikai termékkatalógusunkat a képre kattintva!

Léta-Ker ragasztás

Amennyiben további tanácsokra lenne szükséged a ragasztás folyamatával kapcsolatban, akkor keresd fel szaktanácsadóinkat!