HÍRLEVÉL
FELIRATKOZÁS
A KÉNYELMES OTTHONÉRT DOLGOZZUNK EGYÜTT!
Lakásfelújítási tanácsok, ház körüli ötletek, kreativitás és lakberendezés, barkácstippek, aktuális hírek, érdekességek, akciók.
Iratkozz fel hírlevelünkre!
ELÉRHETŐSÉG
LÉTA-KER KFT.
7631 Pécs, Tüskésréti út 48-50.
Tel.: (06-72) 324-939, 324-194
Fax: (06-72) 210-724
Mobil: (06-30) 99-46-999
E-mail: info@letaker.hu

www.letaker.hu
Nyitva tartás NYITVATARTÁS
NYITVA TARTÁS

Hétfő - Péntek      7:00-17:00

Szombat               7:00-12:00

Vasárnap                   Zárva

 

 
 

 

HÍREK

Modern fürdőszoba trendek

<<< vissza
 
2019.03.07

Napjainkban a fürdőszoba már nem csak egy funkcionális helyiség, hanem sokkal többet jelent annál. Legtöbbünk a feltöltődés és kikapcsolódás helyszíneként tekint rá. Az idei fürdőszoba trendek is ezt a szemléletmódot erősítik, amelyek bátran vegyítik a különböző anyagokat és az új, modern megoldásokat.

Ahogy a lakás többi helyiségében, úgy a fürdőszobában is lehetőségünk van a pénztárcánk vastagságától függetlenül követnünk az aktuális trendeket. Blogcikkünkben bemutatjuk a legújabb trendeket a fürdőszobák világából!

1. 3D formák megjelenése

A háromdimenziós falfelületek rendkívül látványos és modern megoldásnak számítanak, ráadásul már önmagukban is dekorálják a fürdőszoba megjelenését. Az idei trendek között hódítanak a 3D-s csempék, melyeket főként játékosság és a geometrikus minták jellemeznek. Ezek az új formák nagyobb terekben drámaian hathatnak, míg minimalista vonalvezetésének köszönhetően a kisebb helyiségekben alkalmazva is remekül mutatnak.

fürdőszoba trendek 

2. A márvány dominanciája

A luxusfürdőszobák klasszikus burkolóanyaga 2019-ben is népszerű lesz, hiszen egy örök klasszikus anyagról van szó. A mostani fürdőszoba trendekben azonban főként a márvány szürke árnyalataira építenek. A csontfehértől egészen a grafitig a márvány számos átmenete megtalálható már a burkolatok között, melyek csodálatos és letisztult megjelenést kölcsönöznek a helyiségnek. Ha különleges, időtálló és elegáns megoldásra vágytok, akkor fürdőszobában érdemes alkalmazni a márványt.

fürdőszoba trendek 

3. Mediterrán életérzés a fürdőszobában

A természetesség jegyében az idei fürdőszoba trendekben megjelenik a rusztikus, mediterrán stílus, amely mozaikos, etno mintás burkolóanyagokat ötvöz a klasszikus, letisztult darabokkal. Ez esetben szóba jöhet a természetes kövek, antik kiegészítők, rusztikus hatású bútorok, kerámia csempék és mozaikok sokszínű használata. A mediterrán stílusú fürdőszoba a szemet gyönyörködtető látvány mellett meghittséget is sugároz.

fürdőszoba trendek 

4. Monumentális burkolólapok

A fürdőszoba látványát és stílusát elsősorban a burkolatok határozzák meg, a következő években pedig nagy trendnek ígérkezik az nagyméretű lapok használata. Az óriás méretű burkolatok képesek igazán elegánssá és impozánssá tenni a fürdőszobát, így ha extra megjelenésre vágytok, akkor érdemes kipróbálnotok.

fürdőszoba trendek

 

fürdőszoba katalógus


Az aktuális trendek megismerése mellett érdemes megnéznetek fürdőszoba katalógusunk kínálatát
, melyben olyan modern és funkcionális fürdőszoba bútorok találhatók, amelyek praktikus megoldásokkal rendelkeznek. Aktuális fürdőszoba katalógusunkat ide kattintva éritek el.

 

Amennyiben fürdőszoba felújításban gondolkodtok, vagy szükség lenne egy-két tanácsra, akkor forduljatok bizalommal szaktanácsadó kollégáinkhoz!