HÍRLEVÉL
FELIRATKOZÁS
A KÉNYELMES OTTHONÉRT DOLGOZZUNK EGYÜTT!
Lakásfelújítási tanácsok, ház körüli ötletek, kreativitás és lakberendezés, barkácstippek, aktuális hírek, érdekességek, akciók.
Iratkozz fel hírlevelünkre!
ELÉRHETŐSÉG
LÉTA-KER KFT.
7631 Pécs, Tüskésréti út 48-50.
Tel.: (06-72) 324-939, 324-194
Fax: (06-72) 210-724
Mobil: (06-30) 99-46-999
E-mail: info@letaker.hu

www.letaker.hu
Nyitva tartás NYITVATARTÁS
NYITVA TARTÁS

Hétfő - Péntek      7:00-17:00

Szombat               7:00-12:00

Vasárnap                   Zárva

 

 
 

 

HÍREK

Egyszerű kerti barkácsötletek

<<< vissza
 
2019.04.11

Megérkezett a tavaszi szép idő, aminek köszönhetően több időt töltünk szabadban, és így a kertünkben is. Elsőre talán nem is gondolnánk, hogy egy kis barkácsolással és kreativitással milyen könnyedén feldobhatjuk kertünk megjelenését, hangulatát. Szerencsére még bőven van idő nyárig, hogy inspirálódjunk és elkészítsük az alábbi ötletes dekorációk valamelyikét.

Konzervdoboz újragondolva

Egyszerű ám nagyszerű! A konzervdoboz számos barkácsolási lehetőséget kínál: készíthetünk belőle például virágtartót vagy lámpást is. Nem kell hozzá más, mint pár konzervdoboz, fúró, kalapács, valamint színes festék, és neki is lehet állni a megvalósításnak. Nyári estéken a kertben remek hangulatot teremtenek a saját kezűleg elkészített lámpások, míg a színes virágtartók remekül feldobják a kert megjelenését.

barkácsolás, kertépítés 

Kényelmes ülőgarnitúra raklapból

A kerti bútorok terén töretlen népszerűségnek örvendnek a raklapok. Nem is csoda, hiszen számos kreatív módon fel lehet őket használni. Egy raklapból készített garnitúra a kertben remek pihenőhelyként szolgálhat. Megvalósításához csak pár raklapra van szükség, egy puhább szivacsra, valamint kényelmes, nagy méretű párnákra, és indulhat is barkácsolás. A raklapból egyébként könnyedén lehet fotelt vagy akár dohányzóasztalt is készíteni.

barkácsolás, kertépítés 

Mutatós kiömlő virágok

Virágokkal is csodásan fel lehet dobni a kert megjelenését! Ehhez mindössze egy mutatós kaspóra és virágokra van szükség. Hogy milyen méretű vagy színű kaspót és milyen virágokat használunk, az csak is ízlés kérdése.

barkácsolás, kertépítés 

Fűszernövénytartó fal

Íme egy látványos és praktikus barkácsötlet, melynek segítségével a konyhai fűszernövények csupán karnyújtásnyira vannak! Egy mutatós fűszernövénytartó fal igazi látványeleme lehet a kertnek, amely ráadásul a növények friss illatával remek hangulatot idéz elő a kertben.

barkácsolás, kertépítés 

Ha esetleg kertépítés vagy barkácsolás előtt állsz, akkor tekintsd meg tavaszi katalógusunkat, melyben biztosan akad számodra néhány hasznos termék, vagy nézd meg barkácsáru kínálatunkat! Kérdés esetén pedig keresd szaktanácsadóinkat.