Az ősz beköszöntével a legtöbb család érintett az iskolakezdésben. Erre az időszakra nagyon klassz, kreatív dekor és barkácsolás tippeket gyűjtöttünk össze, amik kedvet csinálnak a gyerekeknek a mindennapi tanuláshoz.

A gyerekszoba nem csak a játék és élmény színtere, hanem iskolás korban a tanulásé is. Amíg sok gyermek izgatottan várja a szeptemberi iskolakezdést, addig bőven akadnak olyanok is, akik kevésbé várják a tanév kezdetét.
Blogcikkükben olyan barkácsolás ötleteket mutatunk be, melyek által könnyedén kedvet csinálhatunk a gyerekek mindennapi tanulásához.

Nézzük csak, milyen barkácsolás ötleteket is javasolunk…

Barkácsolás

Barkácsolás

Barkácsolás

Barkácsolás

Barkácsolás

Barkácsolás

Barkácsolás

Barkácsolás

Az inspiráló dekorációs és barkácsolás ötletek után nézzük meg, mi az a 3 támpont, amely mentén könnyedén feldobhatjuk otthonunkat az őszi iskolakezdési időszakra:

Színek

A barkácsolás során talán nem is gondolnánk, hogy mekkora hatással vannak otthonunk színei hangulatunkra, közérzetünkre. Éppen ezért a gyerekszoba felújítása során az első és legfontosabb a szoba színeinek a meghatározása. Találjuk meg gyerkőcünk kedvenc színei közül, hogy melyik illik legjobban az otthonunkba, és válasszunk hozzá további 1-2 harmonizáló színt vagy árnyalatot, amivel tervezni tudunk.

Világítás

A barkácsolás során gondolunk kell a világításra is, hiszen a lámpák és fények jelentős dekorációs elemek. A tanulás szempontjából fontos a megfelelő erősségű fény biztosítás, így a lámpák és trendi hangulatvilágító eszközök mellett fordítsunk különös figyelmet a fény erősségére is.

Bútorok

A megfelelő hangulat és atmoszféra kialakításához a falszín mellett a szobában található bútorok is alapként szolgálhatnak. Ez lehet akár egy jól megválasztott kiegészítő elem, egy stílusos polc, vagy egy praktikus íróasztal. Sőt, akár saját magunk is barkácsolhatunk egy különleges, egyedi bútordarabot gyermekünk szobájába.

Amennyiben a barkácsolásolás előtt tanácsra lenne szükséged, vagy minőségi alapanyagokat keresel és jól jönne egy szakember segítsége, akkor vedd fel munkatársainkkal a kapcsolatot vagy látogass el telephelyünkre!