HÍRLEVÉL
FELIRATKOZÁS
A KÉNYELMES OTTHONÉRT DOLGOZZUNK EGYÜTT!
Lakásfelújítási tanácsok, ház körüli ötletek, kreativitás és lakberendezés, barkácstippek, aktuális hírek, érdekességek, akciók.
Iratkozz fel hírlevelünkre!
ELÉRHETŐSÉG
LÉTA-KER KFT.
7631 Pécs, Tüskésréti út 48-50.
Tel.: (06-72) 324-939, 324-194
Fax: (06-72) 210-724
Mobil: (06-30) 99-46-999
E-mail: info@letaker.hu

www.letaker.hu
Nyitva tartás NYITVATARTÁS
NYITVA TARTÁS

Hétfő - Péntek      7:00-17:00

Szombat               7:00-12:00

Vasárnap                   Zárva

 
 
 
 

 

HÍREK

3 trendi fürdőszoba tipp, ami lenyűgözővé varázsolja fürdőszobád!

<<< vissza
 
2018.07.23

A mai trendekben a minimalista stílus hódít, melyben pár kiegészítővel és mintával egyedi varázsolhatjuk a fürdőszoba hangulatát. Ha felújításon törjük a fejünket, vagy érdekelnek az aktuális trendek, akkor nézzük meg milyen egyszerű lépésekkel tehetjük látványosabbá a fürdőszoba egyes részeit.

 

Fürdőszoba mozaikokkal a látványért!

A legújabb divatirányzatok szerint az egyik abszolút egyeduralkodó a mozaikok és a mozaikos csempék. Ezek nem csupán az egyediség érzetét kelthetik, de egyben stílusossá is varázsolhatják a fürdőszoba hangultatát.

Nézzünk rá néhány fürdőszoba példát!

Fürdőszoba tipp

Fürdőszoba tipp

Fürdőszoba tipp

 A fa dominanciája

A letisztult fürdőszoba ékkövei lehetnek a fa elemek, apróbb fa kiegészítők, vagy akár a fa bútorok elhelyezése is. A különleges látvány mellett ezek a kiegészítők a melegség érzetét is keltik.

Fürdőszoba tipp

Fürdőszoba tipp

Fürdőszoba tipp

Etno mintázat, mint uralkodó

Ez esetben a fürdőszoba dominanciáját az uralkodó mintázat és a hangsúlyos színvilág adja. Ehhez nem kell nagy dologra gondolnunk, elég egy felületen jól kialakított etnó mintázatú csempesor, egy drapéria, vagy csupán egy szőnyeg!

Fürdőszoba tipp

Fürdőszoba tipp

Fürdőszoba tipp

Végül pedig nézzük csak, milyen az, amikor a fürdőszoba  kifejezetten a dekorációs elemekre összpontosul, és szinte mindent a kiegészítőkre hagyunk!

Fürdőszoba tipp

Fürdőszoba tipp

Fürdőszoba tipp

Amennyiben gondolkodtok fürdőszoba felújításban, vagy szükségetek lenne némi tanácsra, forduljatok bizalommal kollégáinkhoz!